20110611

20110610

Tumblrrrrrr.


Cuti sekolah 2 minggu menghadap benda ni je. ME LIKEYYYYY ;D

You are what you eat.



Fruit salad 

Eskrem. Banana split pon boleh jugaks ;p

Fondue. Fondue BR please?

Burger. Nak That Little Gerai T_T

Pizza lagi!


I LOVE FOOD.
Don't you?

Semuanya yang lemak berkrim lagi enak disukai ramai.
 Mana tak sihatnya ._.

20110603

Makan pija

Hokay, tarik napas dalam-dalam. Hembus perlahan-lahan. Semalam angah balik kerja terus ambil along kat lrt. Lepas tu terus ambil aku yang kat rumah ni ha sebab nak pegy Pizza Hut kat Giant Taman Permata untuk
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Untuk apa lagi... Mencekik lah. Takkan tak tahu kot, tak pernah aku dengar orang pegy Pizza Hut sebab nak tumpang jamban je :/
Muka aku peliks :I

Cheese-baked meatballs carbonara. 2 okay

Big Shot Cheesy Pops

Tropical Fizz | Asam Boi Fizz


Memang kenyang. Penuh perut aku sampai sakit-sakit perut aku ni ha. Meatballs paling sodap. Heh heh. Rasa macam nak lagi je bila tengok gambar tu walaupun gambar daripada camera phone. Ouh, ni along+angah yang belanja. Tapi, dia suruh aku belanja balik bila cashout duit nuffnang. Pon boleh. Thank you. HIHI